De weg naar Even.over.leven

Hoi!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar hoe Even.over.leven is begonnen.

Een interesse voor schrijven en dichten heb ik altijd al gehad, de verjaardagskaartjes voor mijn ouders schreef ik al op jonge leeftijd in dichtvorm.

In mijn studententijd hielp schrijven me de indrukken te verwerken en toen mijn zus een aantal jaren geleden overleed hielp schrijven me weer: Praten over mijn emoties vond ik moeilijk, maar dichten lukte me wel en het bleek een hele goede uitlaatklep. Langzaam breidden de onderwerpen zich uit van rouw naar o.a. liefde, familie en psyche. En waar ik eerder vooral autobiografisch schreef, gaan de gedichten nu al lang niet meer altijd over mij.

Dichten is voor mij even vertragen in een wereld van versnelling. Kort stilstaan, voelen en bedenken hoe je je ergens bij voelt en daarna weer je koers kunnen bepalen. Mijn ambitie is om precies dit ook over te brengen naar jullie, mijn lezers, omdat ik er overtuigd van ben geraakt dat dat nou echt essentieel is in ieders leven. Het stilstaan, denken en praten, zorgt ervoor dat je iedere keer opnieuw je koers kan bepalen en zo kan groeien in het leven dat jij wilt leven. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? 

De gedichten in de webshop laten je stilstaan op hun eigen wijze: soms laten ze je denken, soms raken ze en soms laten ze je lachen. Pak deze gevoelens samen en je hebt de perfecte mix voor groei, zoals ook de mix in de kaartjes. Dus niet getreurd als je een keer niet zoveel voelt bij het gedichtje zelf, dan is er altijd het papier nog ;).

Groetjes,

Lonneke, Lon

IMG20220504120308

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in mandje

Verder winkelen